Scott, Douglass, Luton &
McConnico, LLP
Houston, Texas

(Currently occupied by
Gallagher, Lewis, Downey & Kim)


When we asked the client for an example of the kind of image they desired for the new office space, the resounding answer was “Range Rover” – elegant and inviting, but ready for action.

The design relies on cherry panelled walls, polished granite floors, a Texas limestone feature wall and a two-story reception area with a dramatic feature stair to give the space identity. Custom work stations were designed for the secretaries. In addition, emphasis was placed on the work environment being user-friendly. A prime corner was utilized for the employee break room, complete with a mural painted by the architect’s staff.

This project was honored with three design awards – one national and two local.